INNKJØPT AV :

Innkjøpt av:

Øyer kommune

Ringebu kommune, Linåkertunet

Sivilrettsforvaltning, Hamar

Nermo hotell

TINE meierier

Vidsyn Restaurant

Kirkens SOS avdeling Innlandet

Pellestova Hotell ved Bjørn Rune og Solveig Gjelsten

Tunheimfjørå Lodge

Vakre stabbursuiter på Nermo Hotell.

Vi er svært glad for et mangeårig samarbeid med Nermo hotell. 

Flere rom og bygninger på Nermo Hotell har utsmykning av Thor-Arne og nå 3 av de helt nye stabbursuitene som ferdigstilles sommer 2024.

Det er store formater som bekler store og luftige, men samtidig lune rom. Noen malerier blir en kontrast til tømmeret og noen spiller nennsomt på lag med tømmerstokkene. Det er tenkt ulike soner med lokale motiv fra Øyerfjellet eller fra diverse skieventyr.

Maleriene søker å understreke stemningen i rommene og i gangen over budeiesenga et vindu ut mot et halvabstrakt vinterlandskap.

Her er foto fra den ene av suitene. Følg med på instagram på @stabburssuiter, så ser du prosess fra stabbur til luksusovernatting. Vi kan virkelig understreke at det er en helt egen stemning i disse suitene for dem som ønsker litt ekstra. Badekar og baderom er også virkelig noe for seg selv! 

Nermo hotell

Pellestova hotell

Pellestova har kjøpt flere bilder som utsmykning av hotellets flotte fjellsuiter og hotellrom, Pellesalen, på møterom og i restauranten. Det er en stor glede å være en del av hotellets interiør og å kunne bidra til en god stemning og gode opplevelser.

Les om kunst på Pellestova

Tunheimsfjørå lodger

Det var et svært spennende prosjekt å kunne utsmykke disse ekstraordinære og vakre lodger på Tunheimsfjørå. En prosess der hvert maleri forteller en historie i samarbeid med eieren. Store formater side ved side med en spektakulær natur.